Radiestezija

   Jedini mjerimo       sve vrste zračenja

Banner_geobiologija_tower_4

Koliko je star pojam radiestezije i kad se čovjek prvi put počeo njome baviti teško je reći.

Prvi pisani tragovi sežu sve do 6000 . godine prije Krista. Oni govore o primjeni rašljarstva u Sjevernoj Africi o čemu svjedoče kameni zapisi nađeni Sahari. U drevnom Egiptu 3000 godina prije Krista nađeni su Skulpture Egipatskih faraona sa rašljama koje su služile kao sredstvo za dijagnostiku.

2025 -2197 godine prije Krista

a_radiestezija2

Kineski kralj Kuang Yu je izdao pismeni dekret kojim je strogo naređeno da se ne može u sagraditi niti jedan objekt za boravak ako terene za gradnju nastambi prije nije izmjeren od strane posebno školovanih carskih službenika, kako ne bi bile građene na mjestima djelovanja ″zlih sila koje donose bolest i nesreću.

Civilizacije Kelta, Etruščana, Egipćana, Perzijanaca, Medejaca i Rimljana koristile su se sposobnostima pojedinaca da u bespućima pronađu vodu ili da odrede zdrava mjesta na kojima su se gradili hramovi i nastambe. U srednjem vijeku rašljarstvo se sve više počelo upotrebljavati za otkrivanje podzemnih ruda. Alat koji se koristio nazvali su vilinske rašlje. Tek početkom 19. stoljeća počelo se ozbiljnije istraživati taj fenomen te je skinuta mističnost jer se dokazalo da nisu bitne rašlje nego senzibilnost osobe koja njima radi.

Kolijevka današnje radiestezije je Francuska odakle su počela širiti u ostale zemlje Europe i Amerike. Sama radiestezija se dijeli na dvije discipline: fizikalnu i mentalnu. 

a_radiestezija_1

Kod toga koriste razne alate i pribor kao što su visak, L-antene, tenzor i elektronski uređaji. Kod toga svaki radiestezista mora sam odabrati alat koji mu najbolje odgovara to jest sa kojim će najbolje i najtočnije izvršiti detekciju prostora.

Dakle radi se o subjektivnoj metodi detekcije kod koje je senzibilitet radiestezista najbitniji faktor.

Najčešći alat je visak kojeg radiestezista drži u jednoj ruci dok mu druga služi kao antena. Kod tog radiestezist može

a_ra_lje

mentalno ili na glas postavljati pitanja i određenim micanjem viska dobiti odgovore koji se najčešće svode na da – ne. Kod tog stranka vidi samo njihanje viska i vrlo će teško razumjeti što se dešava i od kud određeni odgovori

Zbog toga je bolje raditi sa L-antenama jer stranka ima i vizualnu sliku jer se antene na zračenju ukrste dok na neutralnom polju ostaju ravno.

a_Genius

Isto tako i elektronski uređaj koji se zvučno oglasi dok otklon na skali pokazuje intenzitet zračenja.

Kvalitetno lociranje štetnih zračenja jedna je od najbitnijih preduvjeta za postavljanje kvalitetne dijagnoze. Detektiramo dvije vrste zračenja: prirodna i tehnička. Tehnička su razni aparati i uređaji u kućanstvu kao i blizina trafostanica i dalekovoda te raznih drugih odašiljača i antena, sa čime su urbane sredine krcate. 

4

Današnja znanost potvrđuje, da štetna zračenja direktno utječu na osjećanje i zdravlje ljudi. Dr. med. Ernst Hartman, voditelj istraživačkog centra za geologiju, naglašava: "Rak je bolest, uvjetovana gradskim životom iznad geopatogenih (zemaljsko štetnih) mjesta.

Kolikim bolesnicima s rakom bi mogli smanjiti tegobe, koliko slučaja metastaza bi mogli smanjiti i koliko bi ljudima život bio produžen samo s pravim položajem mjesta za spavanje."

Dogovorite besplatnu detekciju zračenja na tel:

099/287 4777 ; 092/3170 466

[Uvod] [Spavanje] [Zračenja] [Zdravlje] [Radiestezija] [Detekcija] [Mjerenje] [Zaštita] [Instrumenti] [Kontakt]

Aritmija

Ateroskleroza

Bolovi u koljenima

Ciste na jajnicima

Epilepsija

Gastritis

Glaukom

Glavobolje

Grčevi u nogama

Hemeroidi

Kralježnica

Leukemija

Limfom

Moždani udar

Neplodnost

Osteoporoza

Prostatitis

Proširene vene

Rak bubrega

Rak debelog crijeva

Rak dojke

Rak grla

Rak gusterace

Rak jajnika

Rak jetre

Rak maternice

Rak pluća

Rak prostate

Raka stitnjace

Rak zeluca

Srcani udar

Šečerna bolest

Upala sinusa

Tahikardija

Tumor na mozgu

Vrtoglavica

Sizofrenija